Pyörätuolivaatteet

Pyörätuolivaatteet
Pyörätuolivaatteet ovat suunniteltu istujan näkökulmasta. Vaatteissa on otettu huomioon kelaajan liikeradat ja jalkojen liikkuvuuden rajoitteet.
 
Ulkoilupussit ovat pyörätuolikäyttäjien lämpöpusseja. Lämpöpusseja on erilaisilla ominaisuuksilla, ihan niinkuin ulkovaatteitakin. Valikoimastamme löytyvät ulkoilupussi kesän vesisateisiin, välikausiin ja talven pakkasiin. Välikausien ulkoilupussit ovat yleisesti vedenpitäviä ja maltillisesti topattuja.
Talvikäyttöön tarkoitetut lämpöpussit ovat paksulla topalla tai lampaan taljalla vuorattuja malleja, joissa usein myös maasta hohkaava kylmyys on eristetty huovalla tai muulla materiaalilla. Pyörätuolin lämpöpussin valintaan vaikuttaa vuodenajan lisäksi pyörätuolissa istujan toimintakyky. Itsekelaava aktiivipyörätuolin käyttäjä valitsee usein ulkoilupussiksi takapuolen alta avoimen jalkapussi version joka on helppo ja nopea pukea pyörätuolista nousematta.
 
Hoitokotien ulkoilupyörätuoleissa lämpöpussi on usein helppo laittaa pyörätuoliin valmiiksi ja istuttaa ulkoilutettava pussin sisään. Useimmat lämpöpussit avautuvat koko etupaanelin osalta jolloin sisään istuminen on helppoa. Lämpöpussit ulottuvat yleensä pyörätuolissa istujan vatsan tai rinnan korkeudelle. Vartalon yläosat ovat useasti helpoin pitää lämpöisen takilla. Välikausiin, lähinnä saduojiksi valikoimasta löytyy pyörätuoli ponchoja.

    Tuotteet 1-12 / 24

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu