TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on Postin ja Matkahuollon kautta tilatuissa tuotteissa 1-3 arkipäivää. Tuotteet lähetetään arkipäivisin 24 tunnin sisällä tilauksesta. Tavoitteenamme on 1-2 arkipäivän toimitusaika.

Tilausvahvistus saapuu annettuun sähköpostiosoitteeseen automaattisesti. Mikäli et saa sähköpostia ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

 

TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Apuväline Avux:illa ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 

HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Apuväline Avux pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

 

TOIMITUSVAIHTOEHDOT JA -HINNAT

Nouto myymälästä Turengista. Osoitteesta Apuväline Avux, Pukkilantie 2

• Ei kuluja

Varastotuiotteet ovat noudettavissa heti. Tilaustuotteet ilmoitetun toimitusajan mukaan.

 

Posti - Postipaketti

• Toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin

• 8,90 – 69,90 € / lähetys

Painoperusteinen hinnoittelu. Pakettiautomaatissa myös koko vaikuttaa hintaan.

 

Posti - Kotipaketti

• Kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana. Mahdollinen kellonaika voi vaihdella aluekohtaisesti

• 19,90 – 87,10  €/ lähetys

Painoperusteinen hinnoittelu

 

Matkahuolto - Lähellä - paketti

• Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi tilaukset voi noutaa Matkahuollon Pakettipisteestä (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset)

• 8,90 – 93,90 €/tilaus

Painoperusteinen hinnoittelu

 

Matkahuolto – Jakopaketti

• Kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana. Mahdollinen kellonaika voi vaihdella aluekohtaisesti

• 22,00 – 59,20 €/tilaus

Tilavuuspainoperusteinen hinnoittelu

 

Lavarahti

• Suurille ja painaville tavaroille, kuten potilasnostimet ja erikoispyörät

• alk. 70 €/tilaus

Tilavuuspainoperusteinen hinnoittelu

 

 

MAKSUTAVAT

Käytämme Paytrail -maksuvälitysjärjestelmää, jonka avulla voit helposti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia tai valitsemalla jonkin laskutusvaihtoehdoistamme.

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla tai kohdasta maksutavat

 

 

PALAUTUKSET

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti.

Alle 50 € tuotepalautuksissa asiakas vastaa itse tuotten palautuskuluista. Huom! Palautuspaketin on tultava perille. Postipaketti-lähetyksiä ei noudeta.

Voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja kokeilla sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautusoikeus ei koske intiimi- ja hygieniatuotteita, mittatilaus tuotteita tai yksilöllisiä apuvälineitä.

Mikäli tuote ei ole palautettaessa käyttämätön tai jälleenmyyntikuntoinen tarkistamme mikä on tuotteen arvon aleneminen ja maksamme hyvityksen sen mukaan.

Apuväline Avuxilla on Postin kanssa asiakaspalautussopimus. Palautettava tuote viedään postin toimipisteeseen. Sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja. Postin asiakaspalautustunnus on 634417. Muista ottaa palautuksesta kuitti/toiste itsellesi jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan.

Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.

Tuotevaihdoissa veloitamme uuden tuotteen toimituskulut.

 

 

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä lähetykset voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme, niin toimitamme sinulle korvaavan tuotteen.

 

 

REKLAMAATIOT

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Apuväline Avux:ille joko, sähköpostilla avux@apuvalineavux.fi tai puhelimella p. 036336000.

 

 

YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

Apuväline Avux ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Apuväline Avux:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Apuväline Avux:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

 

RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

 

YHTEYSTIEDOT

Apuväline Avux

www.apuvalineavux.fi

Pukkilantie 2

14200 TURENKI

Puh. 036336000, 0503513510

Y-tunnus 2327712-5