Keittiö ja ruokailu

Keittiö ja ruokailu

Keittiöön on saatavissa laaja valikoima apuvälineitä. Ruokailua helpottamaan on kehitelty nokkamukeja, erikoisaterimia ja lautasen reunuksia. Nokkamukeja löytyy kahvoilla ja ilman. Erikoisaterimien kahvat on luistamatonta materiaalia ja usein aterin osa on taivutettavissa. Painoltaan aterimet on yleensä tavallisia painavampia, jotta niitä olisi helpompi hallita. Lautasen alle on saatavissa liukuestemattoa ja lautasen reunoille muovisia lautasenreunuksia.

Keittiön apuvälineiden tutuimpia tuotteita on erilaiset pullon- ja purkinavaajat. Valikoimastamme löytyvät kotimaiset Priot avaajat sekä laadukkaat Brixin tuotteet. Brixin tuotteista esille voisi nostaa SuperKim säilykepurkinavaajan, joka todella helpottaa perinteisen säilykepurkin avaamista. Toinen esittelyn arvoinen tuote on Brix LidGripper, joka säädettävän pantansa ansiosta soveltuu hyvin kaiken kokoisille kierrekantisille säilykepurkeille.

Eilaisia leikkaamisen apuvälineitä on lenkki- ja pystykahvaisia veitsiä, sekä leikkulautoja joissa leikattavan tuotteen saa kiinnitettyä leikkuulautaan mahdollistaen leikkaamisen yhdellä kädellä.

Tuotteet 1-12 / 65

Set Descending Direction
Sivu
per sivu