Liikkuminen

Liikkuminen

Liikkumisen apuvälineet on apuvälineiden kivijalka. Meillä Avuxilla on laaja valikoima erilaisia liikkumista helpottavia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille. Tuomme liikkumisen apuvälineet maahan pääasiassa Saksasta ja Ranskasta. Oma maahantuonti takaa varmat toimitukset niin apuvälineille, kuin apuvälineiden varaosille.

Liikkumisen apuvälineistä voisi poimia muutamat tärkeimmät tuotteet, kuten pyörätuolit, rollaattorit, kävelykepit, kyynärsauvat ja nojapyörät.

Pyörätuolivalikoimamme on kattava. Sihen kuuluu kasaantaittuvat peruspyörätuolit, kevyet alumiinirunkoiset pyörätuolit, sekä kevyet ja säädettävät aktiivipyörätuolit. Pyörätuolit valmistaa Saksalainen Bischoff & Bischoff, jonka maahantuojana olemme toimineet liki 10 vuotta.

Kävelykepit tulevat yli 100 vuoden valmistus kokemuksella Saksalaisilta Sauerilta ja Gastrockilta. Gastrock kävelykeppimallistosta löytyy kevyet hiilikuituiset kävelykepit, kasaantaittuvat kävelykepit ja normaalit alumiinirunkoiset kävelykepit. Sauerilta löytyy tyylikkäät puiset- ja hopeiset kävelykepit.

Rollaattorit on meidän yksi myydyimmistä tuoteryhmistä. Sisäkäyttöön soveltuvia rollaattoreita löytyy pituus suunnassa kasaantaittuvia ja leveys suunnassa kasaantaittuvia. Ulkokäyttöön tarkoitettuja kävelytelineitä eli potkupyöriä meidän valikoimissa on molemmat kotimaiset Esla- ja Tuplapotku potkupyörät. Olemmekin yksi eniten potkupyöriä myyviä liikkeistä Suomessa.

Yksi mielenkiintoisimmista ja eniten iloa antaneista tuoteryhmistä on ollut nojapyörät. Nojapyörä mahdillistaa monesti polkemisen silloin, kun tavallisella- tai kolmipyöräisellä polkupyörällä polkeminen ei onnistu. Valikoimassamme on monesti parhaaksi nojapyöräksi kehuttu Hasebikes ja uutena valmistajana toinen Saksalainen HP Velotechnik.

Tuotteet 1-12 / 95

Set Descending Direction
Sivu
per sivu