Pyörätuolivaatteet

Pyörätuolivaatteet

Pyörätuolivaatteet on suunniteltu erityisesti istujan mukavuutta ja tarpeita ajatellen. Ne huomioivat kelaajan liikeradat sekä jalkojen liikkuvuuden rajoitteet, jotta vaatteet olisivat mahdollisimman toiminnallisia ja mukavia käyttää.

Ulkoilupussit, eli pyörätuolikäyttäjien lämpöpusseja, ovat erinomainen tapa pitää käyttäjä lämpimänä ja suojassa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Lämpöpusseja on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla, aivan kuten ulkovaatteitakin. Valikoimastamme löydät ulkoilupussit kesän vesisateisiin, välikausiin ja talven pakkasiin.

Välikausien ulkoilupussit ovat yleisesti vedenpitäviä ja maltillisesti topattuja, tarjoten suojaa sekä tuulelta että sateelta. Talvikäyttöön tarkoitetuissa lämpöpusseissa on paksu toppaus tai lampaan taljavuori, ja ne on usein varustettu eristävällä pohjalla, joka suojaa maasta hohkaavalta kylmyydeltä.

Pyörätuolin lämpöpussin valintaan vaikuttavat vuodenajan lisäksi pyörätuolissa istujan toimintakyky ja henkilökohtaiset tarpeet. Itsekelaava aktiivipyörätuolin käyttäjä valitsee usein takaa avoimen jalkapussin, joka on helppo ja nopea pukea pyörätuolista nousematta.

Hoitokotien ulkoilupyörätuoleissa lämpöpussi on usein helppo asettaa valmiiksi pyörätuoliin, jolloin ulkoilutettava voidaan istuttaa suoraan pussin sisään. Useimmat lämpöpusseistamme avautuvat kokonaan etupaneelista, mikä helpottaa pukemista ja riisumista. Lämpöpusseissa on yleensä riittävä pituus ulottumaan istujan vatsan tai rinnan korkeudelle. Ylävartalon lämmittäminen onnistuu helposti lämpimällä takilla tai nopea käyttöisellä poncholla, joita löytyy valikoimastamme erityisesti välikausille ja sadepäiville.

Tutustu monipuoliseen ulkoilupussien ja pyörätuolivaatteiden valikoimaamme, ja löydä juuri sinulle sopiva ratkaisu mukavaan ja lämpimään ulkoiluun vuodenajasta riippumatta.

    Tuotteet 13-24 / 24

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu