Asentohoitotyynyt

Asentohoitotyynyt

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen asentohoitotyynyjen valikoimaamme. Asentohoitotyynyt ovat olennainen apuväline monille asiakkaillemme, jotka tarvitsevat tukea, mukavuutta ja oikeanlaista asentoa päivittäisissä toiminnoissaan. Olemme omistautuneet tarjoamaan laadukkaita ja ergonomisesti suunniteltuja asentohoitotyynyjä, jotka täyttävät monipuoliset tarpeet ja auttavat parantamaan elämänlaatua.

Ergonomista mukavuutta:

Valikoimamme asentohoitotyynyt on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta erilaisissa asennoissa. Ne on valmistettu korkealaatuisista, pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista, jotka mahdollistavat ilman kiertämisen ja ehkäisevät painepisteitä. Näin varmistamme, että käyttäjä voi rentoutua täysin ja nauttia mahdollisimman mukavasta asennosta.

Monipuolinen valikoima:

Ymmärrämme, että jokainen käyttäjä on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman eri kokoisia ja muotoisia asentohoitotyynyjä. Riippumatta siitä, tarvitaanko tukea niskalle, selälle, jaloille tai muille kehon osille, löydätte meiltä juuri tarpeisiinne sopivan tyynyn. Valikoimastamme löytyy myös erityisesti suunniteltuja tyynyjä esimerkiksi raskaana oleville naisille, ikääntyneille käyttäjille tai niille, jotka tarvitsevat erityistä tukea ja helpotusta kipuihin.

Helppokäyttöisyys:

Arvostamme käytön helppoutta, ja siksi asentohoitotyynymme ovat suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Ne ovat kevyitä ja helposti siirrettäviä, joten niitä on helppo käyttää eri tilanteissa. Lisäksi tyynyt ovat helppo pitää puhtaina ja hygieenisinä, sillä ne on useimmiten on varustettu pestävillä päällisillä, jotka voidaan irrottaa ja pestä tarpeen mukaan.

Tukea ja turvallisuutta:

Tyytyväinen asiakas on meille tärkein päämäärä. Siksi asentohoitotyynymme on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle turvallisuutta ja tukea päivittäisissä toiminnoissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tuotteita, jotka auttavat käyttäjiä saavuttamaan optimaalisen asennon ja lievittämään kipuja ja jännityksiä.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme 036336000 tai avux@apuvalineavux.fi, jos tarvitset lisätietoja tai apua sopivan asentohoitotyynyn valitsemisessa.

    Tuotteet 1-12 / 32

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu