Sängyt

Sängyt
Hoitosängyt kotiin ja ammattikäyttöön. Pääasiassa valikoimamme hoitosängyt ovat ammattikäyttöön tarkoitettu, mutta nykyaikaisista pääty ja laitavaihtoehdoista löytyvät myös kodin sisustukseen sopivia kodinomaisia vaihtoehtoja.
 
Hoitosängyissä on aina pyörät alla. Joissain malleissa pyörien lukitus on keskusjarrulla ja joissain pyörät lukitaan yksitellen.
Seniorisängyt ovat usein pyörättömiä ja normaali sänkyjä korkeampia. Hoitosängyn säädöt toimivat käsiohjaimesta, joka ohjaa karamoottoreita. Perusmallin hoitosängyssä on kaksi moottoria. Toinen nostaa sängyn korkeutta ja toinen säätää selkänojan kallistusta.
 
Vaativampaan hoivaan on jalkaosan säätö jolloin jalkoja voidaan kohottaa psoas-asentoon. Tämän jälkeen lisäominaisuuksina tulevat mm. Trendelenburgin kallistus, jolloin hoitosängyn patjapohja voidaan säätää pituus suunnassa vinoon. Kaikki hoitosänkymme on Euroopassa valmistettuja. Ne täyttävät uusimmat CE-normit.
 
Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme.
 
Hoitosängyt voidaan toimittaa myös täysin koottuna patjoineen kaikkineen. Tuoteryhmästä löydät myös makuuhuoneeseen liittyviä apuvälineitä kuten sängynjalan korottajia, nousutukia ja vuodepöytiä.

Tuotteet 1-12 / 28

Set Descending Direction
Sivu
per sivu