Kolmipyörät

Kolmipyörät

Kolmipyörät on tavanomaisen pystypyörän tapaisia polkupyöriä, joissa on kolme pyörää. Yleisimmin kolmipyörissä kaksi pyörää on takana, mutta esimerkiksi Helkama valmistaa mallia jossa kaksi pyörää on edessä.

Kolmipyörät soveltuvat hyvin ihmisille joilla on huonontunut tasapaino tai vammaisille joiden olisi mahdotonta ajaa normaalia pyörää.

Valikoimissamme on kattava lisävarustevalikoima jolla voidaan mahdollistaa pyöräily henkilöille, jotka siitä on voinut vain haaveilla. Yleisimmät pyöräilyn erikoislisävarusteet ovat kourupolkimet ja erilaiset vartalotuet.

20 vuoden vankka kokemuksemme alalla on tehnyt meistä luotettavan kumppanin, johon voit aina luottaa. Tarjoamme paitsi laadukkaita tuotteita myös ensiluokkaista kotimaista palvelua. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Kolmipyörämme on suunniteltu tarjoamaan sinulle turvallisuutta ja mukavuutta matkallasi. Olipa kyseessä sitten liikkuminen kaupungilla tai rentoutuminen luonnon helmassa, valikoimamme kolmipyörät tekevät siitä mahdollista.

Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Toimimme maahantuojana Hollantilaiselle Van Raam erikoispyörille. Tanskalaisille PF Mobilityn kolmipyörille, Saksalaisille Pfau-Tec kolmipyörille ja Ranskalaisille Rupianin Tonicross pyörille

    Tuotteet 1-12 / 18

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu