Rollaattorit

Rollaattorit

Rollaattori antaa vanhukselle tukea, kun tasapaino on heikentynyt niin paljon ettei kävelykeppi tai kyynärsauva riitä.

Kaikki rollaattorimallimme ovat kasaantaittuvia. Valikoimasta löytyvät pituussuunnassa kasaan taittuvia sekä leveyssuunnassa kasaan taittuvia malleja.

Rollaattorin valintaan vaikuttaa missä sitä aiotaan pääasiassa käyttää. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa rollaattoreissa on isommat pyörät. Ulkorollaattorit ovat usein varustettu ilmakumipyörillä. Sisäkäyttöön tarkoitetuissa rollaattoreissa pyörät ovat pienempiä ja yleensä sisärollaattorissa ei tarvitse istuinta. Istuimen tilalla on usein tarjotin. On olemassa myös ns. hybridirollaattoreita jotka soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Yleisrollaattorin renkaiden halkaisija on n.20 cm.

Runkomateriaaliltaan myymämme rollaattorit ovat teräs-,alumiini-, tai hiilikuiturunkoisia. Rollaattorin hintahaarukka on melko laaja, riippuen käytetyistä materiaaleista ja ominaisuuksista. Valikoimamme kevyin rollaattori painaa vain 5,5 kg, kun taas painavin n.12 kg. 

Rollaattorin kokoontaittamisen helppoudessa on myös suuria eroja. Jotkut mallit taittuvat istuimesta nostamalla, kun toiset rollaattorit vaativat kaksi kättä ja lisäksi tuen jotta kasaan taitamisen jälkeen pysyvät pystyssä. 

Neuvomme mielellään oikean rollaattorin valinnassa. Soita tai tule käymään.

    Tuotteet 1-12 / 33

    Set Descending Direction
    Sivu
    per sivu