Liukuesteet

Liukuesteet

Liukuesteitä sisä- ja ulkokäyttöön. Valikoimissamme ovat aidot ja alkuperäiset Devisys liukuesteet. Liukuesteen mallin valintaan vaikuttavat pidon tarve ja käytön helppous. Markkinoilla on paljon nastakenkiä, jotka sinällään ovat hyviä mutta perinteiset kengän pohjaan laitettavat liukuesteet pitävät hyvin pintansa. Irrotettavat liukuesteet voi asentaa juuri niihin kenkiin joita haluat käyttää. Näin kenkien käyttökausi ei rajoitu pelkästään liukkaisiin talvikeleihin ja voit käyttää juuri sinun lestillesi sopivia kenkiä.

Kannan alle tuleva liukueste on huomaamaton ja nopea käyttää. Tutkimuksen mukaan suurin osa kaatumiseen johtaneista liukastumisista voitaisiin estää pelkällä kantaliukuesteellä.

Koko pohjan alle tulevat liukuesteet ovat varma valinta. Nykyiset mallit ovat helposti puettavia ja sopivat suurimpaan osaan kengistä. 

Nastojen laatuun kannattaa valinnassa kiinnittää huomiota. Halvimmissa malleissa nastassa ei ole lainkaan kovametallista kärkeä, joka aiheuttaa liukuesteen nopean kulumisen samalla, kuin liukueste muuttuu vaaralliseksi. 

Sisäliukuesteet ovat aikuisten jarrusukkia. Usein mallit ovat normaaleita sukkia joihin on lisätty kitkapohja. Suomalainen CareCare on tehnyt nerokkaat pitosukat. Verkkopintaiset sukat voidaan pukea jalkaan sellaisenaan tai vaikkapa villasukan päälle. Aiemmin villasukilla ei pystynyt matalalle säädetyllä potkuttelu pyörätuolilla liikkumaan, mutta pitosukan avulla vanhus liikkuu helposti lempisukissaan. CareCare pitosukat toimivat myös suihkusukkina liukkaissa kylpyhuoneissa.

 

    8 tuotetta

    Set Descending Direction
    per sivu