Lonkkasuojahousut

Lonkkasuojahousut

Lonkkasuojahousut estävät reisuluunkaulan murtumia. Tutkimuksissa on osoitettu lonkkasuojien käytön estävän jopa 70% reisiluunkaulan murtumista eli lonkan murtumista. Lonkan murtumat ovat suurelta osin iäkkäämpien ihmisten ongelma. Omaisten ja hoitajien kannattaa opastaa vanhusta käyttämään lonkan suojaimia heti kun havaitsee tasapainovaikeuksia vanhuksella tai ulkona on liukasta.

Nykyaikaiset lonkkasuojahousut ovat todella huomaamattomia. Housumallit puetaan päälle, kuin mitkä tahansa alushousut. Housujen sivuilla, lonkan kohdalla on ohut noin sentin paksuinen suojakilpi. Lonkkasuojahousujen kanssa voi käyttää tavanomaisia housun suojia. Isomman inkontinenssisuojan tarvitsijoille on omat inko lonkkasuojahousut (esim. Suprima 1424).  

Lonkkasuojavyöt ovat nopeasti puettavia lonkkasuojia. Ne on tarkoitettu vaatteiden päälle ja sopivatkin hyvin tilapäiseen käyttöön. Vyömalli kietaistaan vyötärön ympäri ja suljetaan tarranauhalla.

Lonkkasuojahousut ja - vyöt ovat unisex malleja soveltuen niin nuorelle, kuin vanhalle tai mihille ja naisille. Edustamamme merkit Suprima ja Safehip ovat materiaaleiltaan niin hyvä laatuisia että lonkkasuojahousut soveltuvat eri ruumiinrakenteille ja sukupuolille hyvin. Korkea laatu näkyy myös kulutuksen kestossa. Lonkkasuojahousut kestävät kovaa 95 asteen laitospesua vuosia.

Suprima on paketoinut suosituimman lonkkasuojahousumallin Suprima 149 kätevään 2+1 pakettiin jollon setissä tulee kahdet lonkkasuojahousut ja yhdet suojakilvet. Setin suojakilvet ovat 2007 mallia eli kestävät 40 °C konepesun normaalilla pesuaineella. Erikseen tilattavissa myös 2008 suojakilvillä jolloin suojakilpien kanssa pesunkesto 60 °C

Safehip ja Suprima lonkkasuojien erot ovat suurimmalta osin lonkan suojakilvessä. Supriman käyttämä suojakilpi on kovempi kuin Safehipin käyttämä. Kova suojakilpi jakaa kaatumisesta johtuvan iskupaineen laajemmalle alueelle. Safehip valmistaa suojakilvestä hieman isomman jolloin se voi olla myös pehmeämpi. Safehip suojakilpi on hevosenkengän muotoinen jättäen hyvin hengittävän avoimen keskiosan. 

 

Lonkkasuojahousujen kokovalinta. Rajatapauksissa valitse suurempi koko. Vaipan kanssa käytettäessä valitse koko tai jopa kaksi kokoa suurempi, mikäli kokomitta asettuu asteikon yläpäähän.

    11 tuotetta

    Set Descending Direction
    per sivu