Peruspyörätuolit

Peruspyörätuolit

Tervetuloa tutustumaan laajaan peruspyörätuolien valikoimaamme. Pyörätuolit ovat olennainen apuväline monille asiakkaillemme, ja siksi olemme omistautuneet tarjoamaan laadukkaita, käytännöllisiä ja mukavia vaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Laadukkaat peruspyörätuolit:

Valikoimamme peruspyörätuolit on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja mukavaa liikkuvuutta niin sisätiloissa kuin ulkona. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huollon tarpeen. Istuinmukavuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi pyörätuoleissamme on hyvät istuimet sekä pehmustetut selkänojat ja istuinosat, jotka takaavat käyttäjän mukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Käytännölliset ominaisuudet:

Ymmärrämme, että jokainen käyttäjä on yksilö, ja siksi peruspyörätuoleissamme on monipuoliset säätömahdollisuudet. Säädettävät korkeudet, valittavissa olevat  istuimen leveydet ja selkänojan kaltevuudet mahdollistavat yksilöllisen mukauttamisen kunkin käyttäjän tarpeisiin. Pyörätuoleissamme on myös helppokäyttöiset jarrut ja kevyesti rullaavat pyörät, jotka tekevät liikkumisesta sujuvaa ja turvallista.

Helppokäyttöiset pyörätuolit:

Arvostamme käytön helppoutta, ja siksi pyörätuolemme ovat suunniteltu kompakteiksi ja helposti kokoontaitettaviksi. Tämä tekee niiden kuljettamisesta ja varastoinnista vaivatonta. Käyttäjät voivat luottaa siihen, että pyörätuolimme ovat tukevia ja helppokäyttöisiä kaikissa tilanteissa.

Turvallisuus ja luotettavuus:

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi pyörätuolemme on varustettu vahvoilla rungoilla ja kestävillä materiaaleilla, jotka takaavat käyttäjän vakauden ja turvallisuuden. Lisäksi kaikki tuotteemme täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme 036336000 tai avux@apuvalineavux.fi, jos tarvitset lisätietoja tai apua sopivan peruspyörätuolin valitsemisessa.

    12 tuotetta

    Set Descending Direction
    per sivu