Kävelytelineet

Kävelytelineet

Kävelytelineet tuoteryhmästä löytyvät rollaattorit, potkupyörät ja niiden lisävarusteet ja varaosat.

Rollaattorivalikoimamme on Suomen suurimpia ja meillä on mahdollista koittaa eri kävelytelinemalleja ihan käytännössä. Rollaattoreiden painot vaihtelevat suuresti. Valikoimamme kevyin rollaattori painaa vain 5,5 kg ja painavin rollaattori noin 12 kg. 

Rollaattorin kokoontaittaminen on myös hyvä huomioida valintaa tehdessä. Perinteiset rollaattorit taittuvat kasaan siten, että taka- ja etupyörät tulevat vastakkain, kun taas nykyään huomattavasti suositummat rollaattori mallit taittuvat kokoon sivusuunnassa. Sivusuunnassa kasaan menevän etuja ovat yleensä helpompi kasaantaitto ja käsiteltävyys taitettuna.

Rollaattorimallin valintaan vaikuttaa käyttöpaikka. Silloin kun valitaan rollaattori ulkokäyttöön kannattaa huomiota kiinnittää pyöräkokoon. Suurempi pyörä kulkee pihalla aina paremmin. Jos kättö on pelkästään pihalla niin oikea valinta yleensä on potkupyörä, jolla kulkee pienet kauppatavaratkin samalla.  

Sisäkäyttöön tarkoitetussa rollaattorissa hyviä puolia ovat useasti kapea rollaattorin leveys ja etupyörän kiinnitys. Kun etupyörä on kiinnitetty rungon sisäpuolelle, se ei ota kiinni rollaattorin osuessa seinään tai ovenkarmiin, näin ollen rollaattori kulkee helpommin sisällä.

Suurin osa myydyistä rollaattorimalleistamme soveltuvat sekä sisä- ja ulkokäyttöön. Käyttäjä on vielä hyvä kuntoinen ja omatoiminen. Hybridi rollaattoreiden vaatimuksia ovat keveys, että rollaattori olisi mahdollisimman kevyt nostaa auton kyytiin ja samalla mahdollisimman helposti kokoontaitettavissa. 

Oli tarpeesi sitten sisällä tai pihalla. Meiltä löytyy varmasti sopiva malli juuri sinun tarkoitukseen. 

Tuotteet 1-12 / 42

Set Descending Direction
Sivu
per sivu