Vuokraus

Vuokraus

Apuvälineiden vuokraus

Tervetuloa apuvälineiden vuokrauspalveluun! Helpottaaksemme arkea ja parantaaksemme elämänlaatua. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja monipuolisia apuvälineitä. Vuokrauspalvelulla pyrimme madaltamaan kynnystä kokeilla apuvälineitä lyhyt- ja pitkäaikaisesti. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia apuvälineitä, jos jokin apuväline puuttuu listalta, ota yhteyttä ja tutkitaan mahdollisuutta vuokraukseen.

Apuvälineet arjen helpottamiseksi

Avux tarjoaa kattavan valikoiman apuvälineitä, jotka helpottavat päivittäisiä toimintoja ja tuovat lisämukavuutta asiakkaidemme elämään. Olipa kyseessä sitten hoivatyön apuvälineet, liikkumisvaikeudet, vammaisuus tai tilapäinen avuntarve esimerkiksi leikkauksen jälkeen, meiltä löydät sopivat apuvälineet jokaiseen tarpeeseen.

Apuvälineiden vuokravalikoima:

Liikkumisen apuvälineet:

Tarjoamme laadukkaita peruspyörätuoleja, sähköpyörätuoleja, sähköskoottereita ja rollaattoreita, jotka mahdollistavat liikkumisen helposti ja turvallisesti haluamassasi ympäristöissä.

Hoivatyön apuvälineet:

Tarjoamme ammattikäyttöön tarkoitettuja hoivatyön apuvälineita kuten potilasnostimia, siirtolaitteita ja hoitosänkyjä. Hyvillä työkaluilla työ on turvallista ja vaivatonta.

 

Miksi valita Apuväline Avux?

  1. Laadukkaat tuotteet: Tarjoamme vain laadukkaita ja turvallisia apuvälineitä, jotka on suunniteltu kestämään ja helpottamaan asiakkaidemme elämää.

  2. Asiantunteva palvelu: Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan sopivat apuvälineet ja tarjoaa asiantuntevaa opastusta niiden käytössä.

  3. Joustavat vuokrausehdot: Tarjoamme joustavat vuokrausehdot, jolloin apuvälineitä on helppo vuokrata ja palauttaa.

  4. Asiakastyytyväisyys: Asiakkaamme ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Pyrimme aina ylittämään odotuksesi tarjoamalla erinomaista palvelua ja laadukkaita tuotteita.

Oli avuntarpeesi sitten lyhytaikainen tai pitkäaikainen, Apuväline Avux on luotettava kumppanisi apuvälineiden vuokrauksessa. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat apuvälineet.

    4 tuotetta

    Set Descending Direction
    per sivu