Nostimet ja siirtyminen

Nostimet ja siirtyminen

Nostimet ja siirtyminen tuoteryhmästä löytyvät apuvälineet potilaan nostamiseen ja siirtämiseen. Hoitohenkilökunnan työtä keventäviä laitteita on viime vuosina markkinoille tullut mukavasti. Potilaan lyhyisiin siirtoihin tarkoitetut siirtolaitteet ovat yleistynyt osana hoitotyötä ja miksipä ei, manuaaliset siirtolaitteet helpottavat hoitajan työtä samalla kun kuntoutuja tai vanhus saa pientä lihasvoimaa vaativaa kuntoutusta osana siirtoa. Tyypilliset siirrot ovat sängystä pyörätuoliin tai sängystä vessaan tapahtuvia siirtoja. Potilaille joille avustamisen tarve on suurempi löytyy siirto- ja talutusvöitä. Talutusvyö on niin korkea, ettei se aiheuta painavaa tunnetta. Talutusvyössä on useita tartuntakohtia jolloin potilaan käsittely on turvallisempaa.

Tuoteryhmän tuotteisiin kuuluvat olennaisesti myös moottoroitujen potilasnostimien nostoliinat. Nostoliinoissa varastovalikoima kattaa kaikki yleistarpeet kuten yleisnostoliinan (fastfit), korkeaselkäisen nostoliinan ja WC käyttöön tarkoitetun hygienia nostoliinan. Kaikki nostoliinamallit ovat tilattavissa myös suihkukäyttöön tarkoitettuina verkkomateriaalisina.

Omatoimiseen pyörätuolista - sänkyyn tapahtuvissa siirroissa valikoimissamme on erilaisia liukulautoja.

Pyörätuolin siirto portaikossa on voimaa vaativaa puhaa jota helpottamaan on keksitty porraskiipijät. Valikoimamme kattaa Italialaiset Antano porraskiipijät.

Tuotteet 1-12 / 40

Set Descending Direction
Sivu
per sivu