Physio nilkkatuki kantapäätyynyllä Back on Track

Tuotenumero
Physio nilkkatuki kantapäätyynyllä Back on Track

Physio nilkkatuki kantapäätyynyllä sopii nilkkavammojen ja turvotuksien sekä kantapään kipujen hoitoon.

Toimitusaika 1 vk
Alkaen 49,00 €
Hinta sisältää Alv 24%
Toimitus alkaen 5,00 €
Varastossa

Neljään suuntaan joustava materiaali takaa hyvän käyttömukavuuden ja istuvuuden. Kangas on hyvin ohutta ja taipuisaa, joten sitä on helppo käyttää päivittäin, jopa nukkuessa. Geelityyny kantapään kohdalla vaimentaa iskuja sekä suojaa kantapäätä rasitukselta.

Welltex®-teknologia heijastaa kehon lämpöä infrapunaenergiana, mikä voi osaltaan lisätä verenkiertoa alueella. Siitä voi olla apua tulehduksiin, kulumiseen, vammoihin, turvotukseen ja nivelrikkoon.

Myydään yksittäin.

Kengänkoko

M 38 - 42

L 43 - 45  

 

Materiaali 1: Polyesteri 87 %, elastaani 8 %, Polyamidi 5 %

Materiaali 2: TPR 100 % (geelityyny)

Welltex®-tekniikka

 

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Vain käsinpesu. Ilmakuivaus. Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta. Ei kuivapesua. Älä silitä. Ei rumpukuivausta.

 

Welltex® tekniikka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen luonnollisia mineraaleja. Mineraalit sieppaavat kehon lämpöä ja muuttavat sen pitkän aallon infrapunaenergiaksi, joka heijastuu takaisin ihoon, niveliin ja lihaksiin. Infrapunaenergia tunnetaan kyvystään lisätä verenkiertoa, mikä voi olla hyödyllistä toipumisen aikana vammoista, kulumisesta, tulehduksesta tai jännittyneistä lihaksista.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Physio nilkkatuki kantapäätyynyllä Back on Track
Arvosana