Tietosuoja lyhyesti


Mitä tietoja keräämme:

Keräämme vain välttämättömän henkilötiedon, jolla esimerkiksi lähetykset saadaan toimitettua perille. Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Jotta sivujamme olisi mahdollisimman helppo käyttää keräämme tietoa mitä kautta sivuillemme tullaan, mitä siellä luetaan ja kuinka kauan sivuilla viihdytään. Tämän tiedon perusteella kehitämme kauppaamme aina vain paremmaksi ja helppokäyttöisemmäksi. Sivuilta kerättävä data ei ole kohdennettavissa henkilöön.

Mitä tietoja emme kerää:

Emme kerää asiakkaan tilitietoja, henkilötunnusta tai sairaustietoja.

Miten käytämme tietojasi:

Käytämme tietojasi lähetysten toimittamiseen ja maksutapahtumien yhdistämiseen ja esimerkiksi takuuasioiden hoitamiseen.

Mikäli olet antanut luvan niin voimme lähettää sinulle markkinointiviestejä, joissa tiedotamme mm. tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.

Sinä päätät tiedoistasi:

Voit halutessasi poistaa tietosi järjestelmästä. On kuitenkin huomioitava että lainsäädäntö tai maksamattomat velat velvoittaa meitä säilyttämään joitain tietoja. 

Onko tietosi turvassa:

Kyllä on. On hyvin todennäköistä että suurin tietosuojariski on omassa salasanassasi. Muistathan vaihtaa salasanoja useasti ja käyttää eri palveluissa eri salasanoja.

Rekisteriseloste

apuvalineavux.fi asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä. Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

 

1. Rekisterinpitäjä

Apuvälinehuolto Avux Oy

apuvalineavux.fi

Pukkilantie 2

14200 TURENKI

avux@apuvalineavux.fi

www.apuvalineavux.fi

 

2. Rekisterin nimi

apuvalineavux.fi asiakasrekisteri.

 

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten käsittelyyn, muuhun asiakassuhteen hoitoon sekä asiakkaille suunnattuun markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan apuvalineavux.fi:in omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. apuvalineavux.fi käyttää asiakastietoja ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja ainoastaan omassa toiminnassaan eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

4. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisterin muodostavat asiakkaasta tallennetut tiedot seuraavasti:

1) Verkkokaupan asiakastiedot: asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt apuvalineavux.fi sivuston asiakkaaksi rekisteröityessään. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana.

2) Tiedot apuvalineavux.fi verkkokaupan asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

3) Sähköisen uutiskirjeen tilaajat

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista tai asiakkaan tekemistä muutoksista.

Asiakassuhde syntyy, kun

1) asiakas rekisteröityy verkkokaupan asiakkaaksi tai

2) tilaa tavaraa.

3) tilaa sähköisen uutiskirjeen

Asiakkaan nimi- ja osoitetietoja päivitetään tarvittaessa myös ulkopuolisista rekistereistä. Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisteristä ei luovuteta nimi- ja osoitetietoja ulkopuolisille. Tietoja ei myöskään luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

7. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kiellon voi tehdä liittyessään rekisteröityneeksi asiakkaaksi, uutiskirjeessä tarjottavan kieltolinkin avulla tai ottamalla muutoin yhteyttä rekisterinpitäjään.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää apuvalineavux.fi käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.

Tiedot varmistetaan säännönmukaisesti varmuuskopioinnilla. Järjestelmä, jossa henkilötietoja säilytetään ja käsitellään, on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä Apuväline Avux:n edustajia.