Pyörätuolin ajolaite UNAwheel Maxi

Tuotenumero
8714200000

Helppokäyttöinen ja laadukas pyörätuolin ajolaite UNAwheel Maxi

Sopii käytettäväksi lähes kaikissa pyörätuoleissa.

Toimitusaika 4 vk
3 290,00 €
Hinta sisältää Alv 24%
Toimitus alkaen 15,90 €
Varastossa
UNAwheel Maxi on yksinkertainen ja laadukas sähkökäyttöinen pyörätuolin ajolaite. 
Maxissa on kätevä ja monipuolisilla säädöillä varustettu kiinnitysjärjestelmä mikä mahdollistaa kiinnityksen lähes kaikkiin pyörätuolimalleihin. 
 
Kiinnitys:
 
Maxi kiinnitetään omalla kiinnitysjärjestelmällä pyörätuoliin. Kiinnitys on mahdollista 19 - 35 mm paksuiseen pyörätuolin runkoputkeen. Kiinnityksen sekä irroittamisen voi tehdä kahdella eri tapaa.
 
Ensinmäinen ja nopeampi tapa on avata Maxin kiinnityslukko, jolloin pelkkä ajolaite lähtee irti ja kiinnitysjärjestelmän runko jää kiinni pyörätuoliin. Tämä on hyvä silloin jos olet jatkamassa matkaa ajolaitteella, mutta se tarvitsee irroittaa hetkellisesti. 
 
Toinen tapa on irroittaa ajolaite suoraan kiinnitysjärjestelmän pikalukoista, eli irrottaessa kinnitysjärjestelmän runko irtoaa myös pyörätuolista Maxin mukana ja rungon kiinnityspalat / adapterit jää kiinni pyörätuolin runkoon.
 
Maxissa on kääntyvä pyörällinen tukirauta, joka mahdollistaa Maxin laskemisen sen varaan, ilman että se kaatuisi. Tämä helpottaa säilyttämistä, siirtämistä sekä kiinnittämistä pyörätuoliin. 
 
Akku ja moottori:
 
UNAwheel Maxissa on tehokas 450W harjaton sähkömoottori ja 288Wh litium akku (36V, 8Ah) jotka tuottavat 26,7 nm tehoa. Akku latautuu täyteen noin 5 tunnissa. Maxin ajomatka on n.25 km.  Ajomatkaan vaikuttaa monet tekijät kuten mm. ympäristö, nopeus, lämpötila sekä paino.
 
Käyttö:
 
UNAwheel Maxi on suunniteltu avustamaan pyörätuolin käytössä. Helpon ja nopean kiinnitysjärjestelmän ansiosta Maxi on helppo ottaa käyttöön. Kevyen rungon ansiosta sitä on helppo liikuttaa tai ottaa mukaan esim. autoon. Maxi painaa akun kanssa yhteensä vain 13 kg.
 
Käyttömukavuudeltaan Maxi on loistava!
Selkeä, kirkas sekä vesitiivis OLED näyttö, jossa näkyy mm. nopeus, akun varaus, tehoalue ja kuljettu matka. Maxissa on yksinkertaiset ja helppokäyttöiset näppäimet. Vasemman kädensijan vierestä voi säätää tehoaluetta, näytön moodia tai vaihtaa ajolaitteen ajosuuntaa peruutukseen. Samalla puolella sijaitsee myös soittokello ja jarrukahva rumpujarrulle, jossa seisontajarru ominaisuus. Oikeanpuoleisen kädensijan vieressä on yksinkertainen peukalokaasu, josta säädetään Maxin ajonopeutta. Kädensijakumit ovat ergonomiset ja mukavan tuntuiset käteen.
 
Kun Maxi otetaan käyttöön ja laitetaan päälle niin tehoalue on automaattisesti pois päältä turvallisuussyistä. Tehoalueita on yhteensä neljä: MAX 6 = 6 km/h, MAX 12 = 12 km/h, MAX 18 = 18 km/h ja MAX = 20 km/h. 
Maxin 14" ilmakumirengas tarjoaa hyvän pidon ja tasaisen etenemisen myös myös lenkkipoluilla tai sorateillä. 
 
Ominaisuudet: 
 
- Helppokäyttöinen
- Monipuolinen kiinnitysjärjestelmä
- Peruutus
- Painaa vain 13 kg 
- LED-ajovalo
- Rumpujarru / seisontajarru
- Soittokello
- Pyörällinen tukirauta
- 14" ilmakumirengas
- 288Wh litium akku (8Ah, 36V) Kansainvälisen ilmakuljetusliiton hyväksymä.
 
Tekniset tiedot
 
Ohjaintangon leveys: 60 cm
Ajolaitteen pituus: 95 cm
Ajolaitteen leveys: 21 cm
Ajolaitteen syvyys: 50 cm
Rengas: 14" ilmakumirengas (AV)
Moottori: 450W harjaton sähkömoottori
Akku: 288Wh Litium akku (8Ah, 36V) (kansainvälisen ilmakuljetusliiton hyväksymä)*
Latausaika: 5 tuntia
Ajolaitteen paino: 11,3 kg
Akun paino: 2 kg
Kiinnitysrungon paino 1,7 kg
Kantavuus: 120 kg
Maks. nopeus: 20 km/h
Maks. ajomatka: 25 km (riippuen olosuhteista)
Maks. nousukulma: 14%**
Jarru: mekaaninen rumpujarru / seisontajarru
CE-merkitty
MD-lääkinnällinen laite 
 
Valmistaja UNAcare
 
*Kyseinen litium akku täyttää YK:n Manual of Tests and Criteria, OSA III, alakohdan 38.3 vaatimukset ja soveltuu siksi matkustajien lentokuljetukseen IATA DGR:n luvun 2.3.2.4 mukaisesti.
 
**Maksimaalinen nousukulma 14% on testattu täydellä akulla ja 60 kg käyttäjäpainolla.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pyörätuolin ajolaite UNAwheel Maxi
Arvosana