Klaimber nostotuoli

Tuotenumero
KBR01

Innovatiivinen kotimainen keksintö! 

Ilman sähköä toimiva Klaimber nostotuoli.

Toimitusaika 2 vk
1 850,00 €
Hinta sisältää Alv 24%
Toimitus alkaen 49,90 €
Varastossa

Klaimber on henkilönostimena toimiva tuoli, jolla pääset lattialta ylös silloin kun omin avuin nousu ei onnistu. Klaimberin käyttö vaatii toiminnallisen ylävartalon ja keskitason kognitiivisen toimintakyvyn. 

Nousu Klaimberissa tapahtuu keinuvalla liikkeellä tuolissa istuen. Keinuta ylävartaloa puolelta toiselle ja nostomekaniikka hoitaa loput! Klaimber on aina käyttövalmiina se ei tarvitse verkkovirtaa tai akkuja. Nousuaika on keskimäärin kaksi minuuttia. Nousu on kevyttä. Nousua ei tarvitse tehdä kerralla, vaan välissä voi pitää taukoja. Samalla ylävartalon keinutus antaa kevyttä hyötyliinkuntaa. Kun nousu on tehty voi tuolilta nousta seisomaan tai siirtyä esimerkiksi pyörätuoliin. 

Parasta Klaimberissa on se, että se ei tarvitse lainkaan sähköä! Eli ei tarvitse johtoja, akkuja tai latureita. Klaimberia voi käyttää lähes missä vain ja se on täysin huoltovapaa.

Omatoimisen nousun vuoksi Klaimber vähentää tartuntariskejä, koska fyysistä konktaktia ei tarvita. Tarvittaessa Klaimberia voi toki käyttää avustajan kanssa, siten että avustaja keinuttaa Klaimber nostotuolia käsinojista avustettavan edessä tai takana,

Klaimber lisää omatoimisuutta kotona ja vähentää hoitajien työtä hoivakodeissa. Käytön jälkeen Klaimber toimii aivan tavallisena desing-palkittuna tuolina osana sisustusta. Klaimber on helposti siirrettävissä huoneesta toiseen. Tuolin takana on pienet siirtopyörät. Klaimberin käsinojat taittuvat tarvittaessa ylös ja ne lukittuvat automaatisesti ylä- tai ala-asentoon. 

 

 

Klaimber on valmistettu teräsrungosta, joka on maalattu mustaksi. Istuinosa, käsinojat ja taustalevy on kodikasta pyökkiä.

Katso YouTube käyttövideo tästä!

 

Tekniset tiedot:

Istuinkorkeus: 4 - 54 cm

Kokonaiskorkeus: 89 cm

Leveys: 67 cm

Syvyys: 69 cm

Kantavuus: 100 kg

Takuu: 2 vuotta

Väri: Musta ja pyökki

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Klaimber nostotuoli
Arvosana