- Pyörät

Info

Erikoistarjoukset

Checkout.fi

- Pyörät

Nojapyörä on mukava ja ekologinen tapa liikkua. Olemme viimeisen vuoden aikana panostanut pyöräilyyn merkittävästi. Voimme yhä paremmin mahdollistaa pyöräilyn henkilöille joille on luultu sen olevan mahdotonta. Valikoimissamme on mm. vierekkäin istuttava tandempyörä, johon lisävarusteilla saadaan reilumminkin liikuntarajoitteinen polkemaan polku...

Nojapyörä on mukava ja ekologinen tapa liikkua. Olemme viimeisen vuoden aikana panostanut pyöräilyyn merkittävästi. Voimme yhä paremmin mahdollistaa pyöräilyn henkilöille joille on luultu sen olevan mahdotonta. Valikoimissamme on mm. vierekkäin istuttava tandempyörä, johon lisävarusteilla saadaan reilumminkin liikuntarajoitteinen polkemaan polkupyörällä. Vanhuksille on omat polkupyörämallit esim. Helkaman matalarunkoinen senioripyörä Senator tai kolmipyöräiset polkupyörämallit PF Mobilityltä. Kolmipyöräinen soveltuu vanhuksille joilla on tasapainon kanssa ongelmia, mutta kyky oppia vielä uusia asioita. Aikuisten kolmipyörällä polkeminen ei kallistamattomuutensa vuoksi olekkaan niin yksioikoinen juttu, kuin voisi luulla.

Nojapyörä on pyörä, jota poljetaan hieman makaavassa asennossa. Nojapyörän suosio on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Toimimme maahantuojana Hase Bikes ja HP Velotechnik nojapyörille. Hase Bikesiä on useasti kehuttu parhaaksi nojapyöräksi, muttei HP Velotechnik häviä laadullisesti yhtään. Hase Biken myydyin malli on Kettwiesel, joka soveltuu lähes kaikille nojapyöräilijöille. HP Velotechnikin myydyin malli on Gekko. HP Velotechnikissä on kaksi pyörää edessä ja yksi takana, kun taas Kettwieselissä ja Hasebikes nojapyörissä on kaksi pyörää takana ja yksi edessä. Sitä pidetään usein mukavampana vaihtoehtona. Nojapyöriin on mahdollista asentaa pohjetuelliset polkimet tai yhden käden käyttöjärjestelmä, jolloin lievästi halvaantuneenkin pyöräily on mahdollista.

Lisää

- Pyörät 17 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Nojapyörät

  Nojapyörä poikkeaa tavallisista polkupyöristä etenkin siinä, että niitä poljetaan hieman makaavassa asennossa. Maahantuomme Hase Bikes ja HP Velotechnik nojapyöriä. Hase bikesiä on useasti kehuttu parhaaksi nojapyöräksi. Hasebiken myydyin malli on kettwiesel, joka soveltuu lähes kaikille nojapyöräilijöille. Kettwiesel nojapyörässä on kaksi pyörää takana ja yksi edessä. Sitä pidetään usein mukavampana vaihtoehtona kuin sellaista nojapyörää, jossa on kaksi pyörää edessä. Nojapyöriin on mahdollista asentaa pohjetuelliset polkimet tai yhden käden käyttöjärjestelmä jolloin lievästi halvaantuneen pyöräily on mahdollista.

 • Kolmipyörät

  Kolmipyörät on tavanomaisen pystypyörän tapaisia polkupyöriä, joissa on kolme pyörää. Yleisimmin kolmipyörissä kaksi pyörää on takana, mutta esimerkiksi Helkama valmistaa mallia jossa kaksi pyörää on edessä. Kolmipyörät soveltuu hyvin ikäihmisille joilla on huonontunut tasapaino tai vammaisille joiden olisi mahdotonta ajaa normaalia pyörää. Valikoimissamme on kattava lisävarustevalikoima jolla voidaan mahdollistaa pyöräily henkilöille, jotka siitä on voinut vain haaveilla. Yleisimmät pyöräilyn erikoislisävarusteet on kourupolkimet ja erilaiset vartalotuet. Toimimme maahantuojan Tanskalaisille PF Mobilityn kolmipyörille ja Ranskalaisille Rupianin Tonicross pyörille

 • Peräpyörät

  Peräpyörät on tavallisen pyörän taakse, yleensä satulaputkeen kiinnitettäviä pyöriä.

 • Senioripyörät

  Senioripyörät on tavallisia pystypyöriä, joissa ikäihmisten erikoisvaatimukset on otettu huomioon. Senioripyöriä kutsutaan yleisesti matalarunkopyöriksi. Senioripyörässä runkoputki on keskiötä matalammalla ja jalannostokorkeus on yleensä vain noin 15 cm. Myös runkokoko on tavallista pystypyörää pienempi, että satulasta ylettyy helpommin laittamaan jalan maahan.

 • Apupyörät

  Mallistomme apupyörät on tarkoitettu nuorison ja aikuisten vaihteettomiin polkupyöriin.

Näytetään 1 - 17 / 17 tuotteesta
Näytetään 1 - 17 / 17 tuotteesta