Tuoteryhmät

Info

Valmistajat

Checkout.fi

Tuotemerkit 41 tuotemerkkiä

per sivu
Näytetään 1 - 20 / 41 tuotteesta
 • Antano

  Tästä löydät Italiassa valmistetut Antano porraskiipijät 

  antanogroup.com

 • Beka Hospitec

  Beka hospitec valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuoneen apuvälineitä ja potilasnostimia. Beka hospitec on tehnyt läheistä yhteistyötä hoito ja hoiva-alan ammattilaisten kanssa yli 40 vuotta. Nykyään Bekan apuvälineet tunnetaan ympäsi maailmaa tinkimättömästä laadusta. Beka Hospitec tuotteet on aidosti "Made in Germany"

 • Bischoff&Bischoff

  Bischoff&Bischoff eli B&B on Saksalainen, kooltaan keskisuuri perheyritys.  Bischoff&Bischoff on perustettu vuonna 1997. Yritys ja brändi on keski- Euroopassa laajasti tunnettu hyvin suunnitelluista ja - toimivista liikkumisen apuvälineistä. B&B apuvälineitä myyvät liikkeet on aina alansa ammattilaisia. Olemme toiminut B&B:n virallisena maahantuojana vuodesta 2006

 • CAMP Scandinavia

  Camp Scandinavia AB perustettiin perheyrityksenä vuonna 1954 toimimaan Camp Internationalin lisenssillä. Vuonna 1982 omistajaksi tuli Camp International Inc ja myöhemmin, vuonna 1989 yrityksen omistus siirtyi Bissell Healthcarelle. Vuonna 1996 Bertil Allard, silloinen Camp Internationalin toimitusjohtaja ja kansainvälisen kaupan johtaja, osti Skandinavian yksikön, Camp Scandinavian.

  Tänään Camp Scandinavia on kokonaan Peter Allardin, Bertil Allardin pojan, omistama. Tavoitteena on säilyttää yritys perheyrityksenä. Camp Scandinavia on tänä päivänä jaettu kahteen osaan.

 • Devisys

  Devisys Oy perustettiin vuonna 1989 jatkamaan Valtion teknillisessä tutkimuskeskuksessa kehitetyn liukuesteen tuotteistamista ja kaupallistamista. VTT:llä tutkijana toimineen, Devisys Oy:n perustajan Kai Nordlundin ideana oli kantaan kiinnitettävä liukueste, joka mahdollistaisi turvallisen talviliikkumisen ja olisi helppokäyttöinen.

  Tuotetta kehitettiin edelleen koko 1990-luvun. Vuonna 2001 yritys siirtyi nykyisille omistajilleen. Vuosituhannen alussa tuoteperhettä uudistettiin ja laajennettiin useisiin kokoihin ja vientitoiminta ulotettiin Pohjoismaista Keski-Eurooppaan.

 • Erlau

  Erlau valmistaa kestäviä tuotteita joiden avulla parannetaan
  käyttäjän turvallisuutta ja elämänlaatua.

  Erlaun tuotteet ovat 100 % Saksassa valmistettuja

 • Etac

  Etac on Ruotsalainen vuonna 1973 perustettu yritys. Etac kehittää, valmistaa ja markkinoi apuvälineitä pyörätuoleista - suihkujakkaroihin

 • FDI France Medical

  FDI on ranskalainen laadukkaisiin kyynärsauvoihin erikoistunut valmistaja. Kaikissa kyynärsauvoissa runko on erittäin lujaa ja kevyttä 5086-alumiinia. Mansetti ja kädensija on kestävää polypropyleeniä. Kaikissa FDI kyynärauvoissa kädensija ja mansetti-osa on ruuvattu runkoputken läpi, tämä estää muoviosien irtoamisen ja kiertymisen irti runkoputkesta. FDI kyynärsauvoihin on saatavana kaikki kulutus osat varaosana, mm. vahvistettu ja nivelöity kepinpääkumi, kädensijan kämmenosa ja pehmustettu kitkapala kyynärnojaan. Edellä mainitut asiat pidentävät kyynärsauvan käyttöikää huomattavasti. Kaikki FDI kyynärsauvat on CE - merkitty ja täyttävät ISO 11334-1 standardin.

  www.fdifrance.com

 • Feal

  Feal Ab on Euroopan johtava luiskavalmistaja Ruotsista.

 • Gastrock

  Saksalainen Gastrock on valmistanut kävelykeppejä vuodesta 1868!

 • Hase Bikes

  Saksalainen Hase Bikes on korkealaatuinen nojapyörävalmistaja. Olemme toimineet Hasebikesin maahantuojana vuodesta 2010. Hasebikesin nojapyörät ovat valmistettu siten että niissä on aina kaksi pyörää takana. Tule myymäläämme tutustumaan kummasta tykkäät enemmän kaksi pyörää edessä vai kaksi pyörää takana. Molemmat mallit löytyvät myymälästämme.

 • Helkama

  Mallistossamme on Helkamalta senioripyörät ja kolmipyöräiset polkupyörät.

 • HP Velotechnik

  HP Velotechnik on Saksalainen nojapyörävalmistaja. HPV nojapyörät ovat yksiä Suomen eniten myytyjä nojapyörämerkkejä. Meidän maahantuontiin ne ovat kuuluuneet vuodesta 2014.

  Myymälässämme on koeajettavana HP Velotechnik Gekko 26"

  www.hpvelotechnik.com

 • Innohome

  Innohome on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää älykkäitä kodin turvalaitteita. Innohome on liesiturvalaitteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa: Innohome lieden turvalaitteita on asennettu Pohjoismaissa ja Iso-Britanniassa yli 50 000 kohteeseen.

 • KERN & SOHN

  KERN & SOHN GmbH on Saksalainen seitsemännessä polvessa kulkeva punnituslaitteiden valmistaja.

  Perheyritys KERN & SOHN on perustettu vuonna 1844. Vanhimmat jälleenmyyjät ovat myynyt Kern & Sohnin vaakoja yli 140 vuotta! Se kertoo pitkäjänteisestä ja laadukkaasta työstä.

  Vaa'at täyttävät lääkinnällisten tuotteiden standardit ja yrityksellä on DIN ISO 9001: 2008

Näytetään 1 - 20 / 41 tuotteesta