Liikkuminen

Info

Erikoistarjoukset

Checkout.fi

Liikkuminen

Liikkumisen apuvälineet on apuvälineiden kivijalka. Meillä Avuxilla on laaja valikoima erilaisia liikkumista helpottavia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille. Tuomme liikkumisen apuvälineet maahan pääasiassa Saksasta ja Ranskasta. Oma maahantuonti takaa varmat toimitukset niin apuvälineille, kuin apuvälineiden varaosil...

Liikkumisen apuvälineet on apuvälineiden kivijalka. Meillä Avuxilla on laaja valikoima erilaisia liikkumista helpottavia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille. Tuomme liikkumisen apuvälineet maahan pääasiassa Saksasta ja Ranskasta. Oma maahantuonti takaa varmat toimitukset niin apuvälineille, kuin apuvälineiden varaosille.

Liikkumisen apuvälineistä voisi poimia muutamat tärkeimmät tuotteet, kuten pyörätuolit, rollaattorit, kävelykepit, kyynärsauvat ja nojapyörät.

Pyörätuolivalikoimamme on kattava. Sihen kuuluu kasaantaittuvat peruspyörätuolit, kevyet alumiinirunkoiset pyörätuolit, sekä kevyet ja säädettävät aktiivipyörätuolit. Pyörätuolit valmistaa Saksalainen Bischoff & Bischoff, jonka maahantuojana olemme toimineet liki 10 vuotta.

Kävelykepit tulevat yli 100 vuoden valmistus kokemuksella Saksalaisilta Sauerilta ja Gastrockilta. Gastrock kävelykeppimallistosta löytyy kevyet hiilikuituiset kävelykepit, kasaantaittuvat kävelykepit ja normaalit alumiinirunkoiset kävelykepit. Sauerilta löytyy tyylikkäät puiset- ja hopeiset kävelykepit.

Rollaattorit on meidän yksi myydyimmistä tuoteryhmistä. Sisäkäyttöön soveltuvia rollaattoreita löytyy pituus suunnassa kasaantaittuvia ja leveys suunnassa kasaantaittuvia. Ulkokäyttöön tarkoitettuja kävelytelineitä eli potkupyöriä meidän valikoimissa on molemmat kotimaiset Esla- ja Tuplapotku potkupyörät. Olemmekin yksi eniten potkupyöriä myyviä liikkeistä Suomessa.

Yksi mielenkiintoisimmista ja eniten iloa antaneista tuoteryhmistä on ollut nojapyörät. Nojapyörä mahdillistaa monesti polkemisen silloin, kun tavallisella- tai kolmipyöräisellä polkupyörällä polkeminen ei onnistu. Valikoimassamme on monesti parhaaksi nojapyöräksi kehuttu Hasebikes ja uutena valmistajana toinen Saksalainen HP Velotechnik.

Lisää

Liikkuminen 41 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • - Pyörätuolit

  Maahantuomme Bischoff&Bischoff pyörätuolit. Kaikki B&B pyörätuolit ovat ristikkorunkoisia eli helposti kokoontaittuvia.  Pyörätuolimallistoon kuuluvat edulliset peruspyörätuolit, kevyet alumiinirunkoiset aktiivipyörätuolit ja korkeaselkäiset monitoimipyörätuolit. Bischoff&Bischoff pyörätuolit ovat tunnettuja laadustaan ne ovat mukavia istua ja kevyitä kelata. Turvallisuudesta kertovat myös alumiinirunkoisille pyörätuoleille tehdyt laatustandardit täyttävät törmäystestit.

  Yleisimmät pyörätuolin lisävarusteet, kuten istuintyyny ja pyörätuolin kaatumaesteet, voi valita ostoskoriin jo pyörätuolin tilausvaiheessa.

  Pyörätuolien varaosat ja lisävarusteet osiosta löytyy enemmän lisävarusteita, kuten pyörätuolin ulkoilupussit ja valumisen estävät erikoisturvavyöt.

 • - Kyynärsauvat ja...

  Kävelykeppi on yleensä ensimmäinen apuväline vanhukselle, kun liikuntakyky heikkenee. Tuotevalikoimaamme kuuluu laadukkaat Gastrock ja Sauer kävelykepit. Kävelykeppimalleja on perinteiset puiset kävelykepit, kasaantaittuvat ns. matkamallin kävelykepit, kevyet hiilikuituiset kävelykepit, tyylikkäät hopeakepit, ja normaalit korkeussäädettävät kepit.

  Kyynärsauvat ovat toiminnallisuudeltaan paremmat käveltäessä kuin kainalosauvat, myös vartalon asento on parempi. Maahantuomme FDI France Medical kyynärsauvat. FDI:n sauvat on kevyitä käyttää ja ilmavasti muotoiltuja. FDI kyynärsauvamallistoon kuuluvat Safe walk, Comfort, Opti Comfort, Ergotech ja kyynärsauvojen lippulaiva Ergodynamic. Kyynärsauvojen varaosat löytyvät tuoteryhmästä Huolto ja varaosat.

 • - Kävelytelineet
 • - Pyörät

  Nojapyörä on mukava ja ekologinen tapa liikkua. Olemme viimeisen vuoden aikana panostanut pyöräilyyn merkittävästi. Voimme yhä paremmin mahdollistaa pyöräilyn henkilöille joille on luultu sen olevan mahdotonta. Valikoimissamme on mm. vierekkäin istuttava tandempyörä, johon lisävarusteilla saadaan reilumminkin liikuntarajoitteinen polkemaan polkupyörällä. Vanhuksille on omat polkupyörämallit esim. Helkaman matalarunkoinen senioripyörä Senator tai kolmipyöräiset polkupyörämallit PF Mobilityltä. Kolmipyöräinen soveltuu vanhuksille joilla on tasapainon kanssa ongelmia, mutta kyky oppia vielä uusia asioita. Aikuisten kolmipyörällä polkeminen ei kallistamattomuutensa vuoksi olekkaan niin yksioikoinen juttu, kuin voisi luulla.

  Nojapyörä on pyörä, jota poljetaan hieman makaavassa asennossa. Nojapyörän suosio on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Toimimme maahantuojana Hase Bikes ja HP Velotechnik nojapyörille. Hase Bikesiä on useasti kehuttu parhaaksi nojapyöräksi, muttei HP Velotechnik häviä laadullisesti yhtään. Hase Biken myydyin malli on Kettwiesel, joka soveltuu lähes kaikille nojapyöräilijöille. HP Velotechnikin myydyin malli on Gekko. HP Velotechnikissä on kaksi pyörää edessä ja yksi takana, kun taas Kettwieselissä ja Hasebikes nojapyörissä on kaksi pyörää takana ja yksi edessä. Sitä pidetään usein mukavampana vaihtoehtona. Nojapyöriin on mahdollista asentaa pohjetuelliset polkimet tai yhden käden käyttöjärjestelmä, jolloin lievästi halvaantuneenkin pyöräily on mahdollista.

 • - Työntöavustin...

  Pyörätuolin työntöavustin on pyörätuoliin asennettava sähkökäyttöinen lisälaite. Pyörätuoliin asennettaan työntöavustimille tulevat kiinnikkeet, joilla avustin  on helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa pyörätuolista.

 • - Sähköskootterit

  Sähköskootteri on ympäristöystävällinen, edullinen ja hauska tapa matkustaa! Sähköskootterilla ajaessasi et aiheuta hiilidioksidipäästöjä. Yhdellä latauksella voi ajaa noin 15 - 50 kilometriä. Matkat kauppaan, kerhoon ja harrastuksiin kuljet mainiosti lähes äänettömällä sähköisellä skootterilla.

  Sähköskootterin akkujen lataus on helppoa tavallisesta sähköpistorasiasta. Sähköskootteri on edullinen käyttää: voit ajaa 10 euron energiakuluilla noin 2000 kilometriä.

 • - Liukuesteet

  Kengänpohjan alle asennettavat liukuesteet estää liukastumisia merkittävästi. Valikoimissamme suositut kannan alle tulevat Devisys liukuesteet, koko pohjan alle tulevat Icers liukuesteet ja uutena tuotteena kengän pohjaan ruuvattavat Best Grip jalkinenastat.

 • - Pohjalliset
 • - Tukikahvat,...
per sivu
Näytetään 1 - 20 / 41 tuotteesta
Näytetään 1 - 20 / 41 tuotteesta