Päivittäiset apuvälineet

Info

Erikoistarjoukset

Checkout.fi

Päivittäiset apuvälineet

Päivittäiset apuvälineet eli apuvälineet arjen eri toimintoihin koostuvat pääasiassa kodin pienistä päivittäin käytettävistä apuvälineistä. Päivittäisiin toimiin tarkoitetut apuvälineet ovat vuosien saatossa kehittyneet merkittävästi ja lähes kaikkiin pieniin askareisiin on saatavissa oma apuvälineeensä. Pukeutumista helpottavat erilaiset sukanv...

Päivittäiset apuvälineet eli apuvälineet arjen eri toimintoihin koostuvat pääasiassa kodin pienistä päivittäin käytettävistä apuvälineistä. Päivittäisiin toimiin tarkoitetut apuvälineet ovat vuosien saatossa kehittyneet merkittävästi ja lähes kaikkiin pieniin askareisiin on saatavissa oma apuvälineeensä. Pukeutumista helpottavat erilaiset sukanvetolaitteet, pukeutumisen apukepit ja kenkälusikat. Lattialta tavaran keräämistä helpottaa tarttumapihdit. Keittiön apuvälineitä on tässä tuoteryhmässä eniten, joista suosituimpia on nokkamukit, taivutettavat aterimet, joustosankaiset sakset ja pystykahvaiset veitset ym. tölkkien ja purkkien avaajat.

Katso valikoimamme apuvälineet ja tilaa suoraan verkkokaupastamme.

Lisää

Päivittäiset apuvälineet 26 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • - Keittiö ja ruokailu

  Keittiöön on saatavissa laaja valikoima apuvälineitä. Ruokailua helpottamaan on kehitelty nokkamukeja, erikoisaterimia ja lautasen reunuksia. Nokkamukeja löytyy kahvoilla ja ilman. Erikoisaterimien kahvat on luistamatonta materiaalia ja usein aterin osa on taivutettavissa. Painoltaan aterimet on yleensä tavallisia painavampia, jotta niitä olisi helpompi hallita. Lautasen alle on saatavissa liukuestemattoa ja lautasen reunoille muovisia lautasenreunuksia.

  Keittiön apuvälineiden tutuimpia tuotteita on erilaiset pullon- ja purkinavaajat. Valikoimastamme löytyvät kotimaiset Priot avaajat sekä laadukkaat Brixin tuotteet. Brixin tuotteista esille voisi nostaa SuperKim säilykepurkinavaajan, joka todella helpottaa perinteisen säilykepurkin avaamista. Toinen esittelyn arvoinen tuote on Brix LidGripper, joka säädettävän pantansa ansiosta soveltuu hyvin kaiken kokoisille kierrekantisille säilykepurkeille.

  Eilaisia leikkaamisen apuvälineitä on lenkki- ja pystykahvaisia veitsiä, sekä leikkulautoja joissa leikattavan tuotteen saa kiinnitettyä leikkuulautaan mahdollistaen leikkaamisen yhdellä kädellä.

 • - Pukeutuminen

  Pukeutumisen apuvälineet on keskittynyt lähinnä kenkien ja sukkien pukemiseen, mutta myös takin, housujen ja paitojen pukemista helpottavia apuvälineitä löytyy. Pukeutumisen apukeppi on tarkoitettu juuri housuille ja takeille. Nappipaidan napituksessa lyömätön apuväline on nappikoukku. Nappikoukku helpottaa myös hankalasti napitettavien rannenappien napituksessa ihan terveellä nuorellakin. Käytetyin ja tutuin pukeutumisen apuväline on varmastikin kenkälusikka, kun taas kengän riisumista helpottaa saapasrenki on päässyt jo monelta unohtumaan.

  Sukanvetolaite on monen selkävaivaisen pelastus. Sukanvetolaitteella sukan pukeminen onnistuu kumartamatta. Nykyaikaiset sukanvetolaitteet toimivat kaiken materiaalisilla normaalisukilla. Tukisukkien pukeminen koetaan monesti hankalaksi täysin turhaan. Tukisukille on olemassa omat sukanvetolaitteet. Metallirunkoisella tukisukkien pukimella sukat menee jalkaan vaivatta.

 • - Tarttumapihdit
 • - Sakset
 • - Avaimenperät
 • - Kynänpaksunnokset
 • - Vaa'at ja mittarit
 • - Suurennuslasit
 • - Lääkeannostelu
 • - Hälyttimet
 • - Hiusharjat ja -kammat
 • - Postikassi
 • - Kosketusnäytön...
 • - Lämpötuotteet
per sivu
Näytetään 1 - 20 / 26 tuotteesta
Näytetään 1 - 20 / 26 tuotteesta